2018-11-24
放左工同几个老朋友聚旧,黎到太子呢头食饭。到达餐厅果刻真系吓一跳!又话食意粉pizza既?因为呢间餐厅既装修同摆设都好怀旧但意外地,真系食西餐嫁!有种去左一个奇妙博物馆既感觉我地兴奋影完一轮相之后,开餐啦!呢个玫瑰花茶岩哂养身既我地,透明水壶里面望到粉红色既玫瑰花瓣,好靓,记得焗一焗先再饮,花味更香!小食方面叫左水牛城鸡翼同芝士洋葱烟肉焗薯皮水牛城鸡翼脆卜卜好香口,如果辣多少少就更好!芝士洋葱烟肉焗薯皮落左大量既洋葱加烟肉芝士去焗,调味岩岩好,令到薯皮好香好好食主菜龙虾忌廉汁意大利饭呢个真系必食!每粒饭都煮到软身但又唔会太淋,吸哂忌廉汁d精华,龙虾味好重亦都好足料!超级邪恶令我地忍唔住食哂增肥!安格斯肉眼扒叫左五成熟!好大份啊,肉味好浓!相较起其他菜式,牛扒既价钱唔平嫁,不过都系值得既,连伴碟既蕃茄仔同薯仔都好好味!最后仲有焗烟肉杂菜芝士长通粉!芝士焗到金黄色卖相好吸引,香浓既芝士味更上烟肉碎,好有咬口!总括黎讲性价比好高,我地都好满意。
到达餐厅果刻真系吓一跳!
又话食意粉pizza既?
因为呢间餐厅既装修同摆设都好怀旧
但意外地,真系食西餐嫁!
有种去左一个奇妙博物馆既感觉
我地兴奋影完一轮相之后,开餐啦!
小食方面叫左水牛城鸡翼同芝士洋葱烟肉焗薯皮
水牛城鸡翼脆卜卜好香口,如果辣多少少就更好!
主菜龙虾忌廉汁意大利饭
总括黎讲性价比好高,我地都好满意。