2024-10-27 1134 浏览
今次同朋友两个人食,佢一开始帮我叫埋野食。后尾我去睇有咩未到,先知我食左两旧用紫菜包住蟹柳嘅卷系$148六旧嘅火焰海胆卷😨食左个两旧除左食唔到海胆味,亦唔多见到有海胆… 试谂下系我明知我朋友唔食海胆都以为系普通蟹柳卷问佢食唔食… 我一向都极少劳烦楼面,但我今次真系忍唔住问系咪出错左野😂欣赏楼面系有礼貌嘅,讲番海胆系包住旧蟹柳,后来再补充话啲海胆产地可能有影响,讲哂唔好意思咁。我后来食多两旧,用筷子撩旧蟹柳都唔知海胆系边,一度谂定系海胆打左做面个啲酱…食到最后两旧我终于见到有啲海胆包住旧蟹柳啦!个份量好似都少过伦敦桥面个啲。 第二日朋友同我讲佢食完成晚都好口渴,唔知系咪拉面啦,因为得佢有食😂 蚝🦪好鲜味嘅,都唔系细只👍🏻两个人食左900左右,可能系拣嘅野食问题,个人认为性价唔算高。
今次同朋友两个人食,佢一开始帮我叫埋野食。

蚝🦪好鲜味嘅,都唔系细只👍🏻