2024-12-15 994 浏览
一行5人订咗晚上6点食冬至饭主要叫小菜食,包括:菜芯苗 - 味道算正正常常,菜芯苗有少少硬蟹黄海皇豆腐煲 - 无蟹皇味,虾碎到食唔到有味,豆腐算滑,但好细旧。最后先上呢道菜,无影到相。咕噜黑豚肉 - 咕噜汁味道正常,但系肉质硬,无晒肉汗,完全唔似黑豚肉柚子大虾球 - 本身叫左柚子大虾球,点知黎左黄金虾球,唔想麻烦就照食。size 细,份量少到好似人哋食剩菜都算,果层炸粉味道劲咸,入面虾肉就完全无味。可能系要盖过本身虾既雪味,所以俾黄金虾球我哋。最差呢个𩠌,2百几蚊俾啲垃圾俾客人食。 以下张相片系一上枱就影。翡翠炒龙趸球 - 龙趸肉好咸,肉质唔鞋,有啲油。相比其他,已经算正常。服务: 有家人未食完,已经收起其他人嘅碗筷。一食完,即刻帮你埋单,完全系赶客之道….总结: 味道差,份量少,材料唔新鲜,服务差,完全令人失望。唔会再嚟食,北上消费,唔系无原因!!
一行5人订咗晚上6点食冬至饭
主要叫小菜食,包括:
菜芯苗 - 味道算正正常常,菜芯苗有少少硬

以下张相片系一上枱就影。

2024-12-15