2023-03-13 1552 浏览
因为疫情冇得去泰北食Khao Soi, 见到呢度有特别来捧场,结果失望而回 。真系未见过 (汁捞)出来的Khao Soi 而不是汤面, 虽然张相系中途先影,但系你都应该睇到有几 <干争争>。 大家如果唔知 一碗Khao soi 系点样自己google睇下啦 。 碗面啲 咖哩汁 虽然有泰北的味道, 但 面底 用咗港式粉面舖 𠮶只粗面, 完全系尴硬嚟, 真系唔知佢想点 。 叫佢做捞面系因为啲汤只有八分一个碗咁多, 叫佢加多少少汤, 佢都唔畀, 唯有^夹硬哽晒落肚^^^ 。唯一可以 赞就系地方算干净而且装修唔错, 但价钱同对面大馆啲餐厅差不多, 咁我点解要嚟呢度一座旧楼 嘅2楼, 仲要经过 一间成人玩具店 门口先上到去, 服务差,食物又普通的餐厅呢, 一句讲晒冇下次。