2016-07-11
本身真系好少可打食评,但今次忍唔到手就系比咁多好正面嘅网上评价,推介$10生蚝打电话话FULL晒,路过又比到枱,但限时1小时15分钟心谂点解打嚟反而话无枱查实限时限刻都已经觉得好急赶不过朋友话2个人食得唔耐尽管一试侍应催促下先order左一打生蚝,佢话系今日系法国的嘢饮同鸡翼好快就嚟左,一杯要27蚊,一JAR要82蚊但一JAR用细杯都系只有3杯左右,唔太化算水牛城鸡翼系唔错,98蚊有6只,我唔食辣都接受到我地JAR青柠梳打佢行埋倒,但真系好多核,如果有嘢隔下就好喇问题系佢话帮我放冷桶,转头揾佢refill佢就话不如放返响你枱面大佬ar 2人枱有几大,要放4个杯,2水2梳打,2只碟同餐具之后仲要摆嘢食,仲有几多位净?食食下鸡翼未完就上生蚝,咁我应该食边样先?乜西餐搞到好似中菜咁煮起乜上乜?不如比多个转盘我PLS因为天气热我地坐out door所以都系解决生蚝先D蚝好咸,好多蚝壳,再食返鸡翼已经冻晒了我地order多个沙律同西冷牛,要7成熟沙律系OK嘅,香草酱就无乜味,但都夹到个芝士个牛扒坚经典,用刀都好难切开,之后系咬唔开好多渣咁$298D配菜系生与熟之间,佢都系帮我煮7成?埋单都要$8
就系比咁多好正面嘅网上评价,推介$10生蚝
打电话话FULL晒,路过又比到枱,但限时1小时15分钟
心谂点解打嚟反而话无枱
查实限时限刻都已经觉得好急赶
不过朋友话2个人食得唔耐尽管一试
侍应催促下先order左一打生蚝,佢话系今日系法国的
嘢饮同鸡翼好快就嚟左,一杯要27蚊,一JAR要82蚊
但一JAR用细杯都系只有3杯左右,唔太化算
水牛城鸡翼系唔错,98蚊有6只,我唔食辣都接受到
之后仲要摆嘢食,仲有几多位净?
食食下鸡翼未完就上生蚝,咁我应该食边样先?
乜西餐搞到好似中菜咁煮起乜上乜?不如比多个转盘我PLS
因为天气热我地坐out door所以都系解决生蚝先
D蚝好咸,好多蚝壳,再食返鸡翼已经冻晒了
我地order多个沙律同西冷牛,要7成熟
沙律系OK嘅,香草酱就无乜味,但都夹到个芝士
个牛扒坚经典,用刀都好难切开,之后系咬唔开好多渣咁$298
D配菜系生与熟之间,佢都系帮我煮7成?
埋单都要$800
题外话/补充资料:
老实讲,平左响生蚝,都拉上补下贵返响其他
食餐饭系咁催催催,一尐都唔享受
最可怕嘅系,我同朋友返去都系咁肚屙
估计都系生蚝/芝士唔卫生,今日都仲觉肚痛
所以优惠推介,真系睇彩数
大家自求多福
一间餐厅吸引到多人光顾系好事,但招待唔到令人唔再帮衬
系咪赚一转就够?