2008-03-15 8 浏览
今晚三个人去左试呢间野, 之前睇到食评好好, 今次终于有机会黎试下, 睇左一轮既餐牌, 首先发觉, 好似唔系想像咁多野拣, 地方就普普通通啦, 叫左好几样野, 第一样野黎既系虾饼, 已经等左一轮, 热辣辣, 好味, 22蚊三旧, 有虾味, 但系, 再想一想, 查实, 黄珍珍果个虾饼好味过佢, 跟住, 黄珍珍附近有另外一间仲正过黄珍珍既就更加正过佢, 咁样, 佢即刻变翻一个称得上虾饼既虾饼, ok啦, 接落黎既就, 咖哩牛腩跟法饱, 哗, 第一个感觉系细, 少, 好少, 唔够食咁既感觉, 跟住, 见到个咖哩d颜色, 好靓, 算啦, 夹起旧牛腩, 奇怪, 点解, 旧旧牛腩都长方形, 四面方角咁, 咁齐整既, 好惊, 好似冰隔拎出一粒粒冰咁既, 味道, 牛腩好瘦, 似瘦肉多d, 但系有味, 至于个咖哩汁, 淡到呢-_-!!! 都唔明点解个色咁靓可以无味既, 个法饱反而得播, 热热到咁, 都脆既, 接住落黎, 朱颈肉, 哗, 朱肉干你地食过未? 干到呢? 黑既-_-!!!最后, 等极都等唔到既软壳蟹, 问左佢话无漏单, 但系见佢搞左好耐先炸, 即系漏左, 错唔认, 算, 黎到既时间, 个外表系
最后, 等极都等唔到既软壳蟹, 问左佢话无漏单, 但系见佢搞左好耐先炸, 即系漏左, 错唔认, 算, 黎到既时间, 个外表系一个稣炸生蚝, 未见过炸软壳蟹用呢种粉炸, 佢个外表, 见到我都知奶野, 跟住食落口, 哗, 好热呀, 溶晒啦里面, 滚架, 炸到里面烂晒, 好热, 果块炸粉皮, 仲劲过SK2既锁水, 佢将炸佢果d油锁晒入去, 一滴都无漏, 响我个口度漏翻晒出黎, 哗, 好难食呀.