2017-02-08 1268 浏览
之前食过一次,觉得$168一位,任饮任食,已经觉得好抵,食物质素亦好,服务都好好,所以先会返兜但今日大约21:45左右去到,入到去坐低左,谂住叫野食,点知某职员走过黎问我地:系咪想叫$168果个任食?我地话系呀,点知佢同我地讲$168果个任食full哂,大家冇睇错,系full哂,我眼见里面得七至八枱客左右,仲有好多位,一间咁大既铺,竟然同我讲任食既限额已经full哂,但就可以散叫。即系$168既优惠时段系唔一定会有,睇你好唔彩好明显系佢地唔想做任食尼个优惠,想焗啲客去散叫,而讲一d咁既理由。虽然佢冇迫我地一定要食,但系真系失望,因为真心想去食,真心觉得佢地抵同服务好,但今晚尼件事真系令我地觉得好失望,其实好明显系想赶客早d收工,而求其比一个理由赶客走。*如果真系想用尼个优惠,真系要问清楚先好坐底*

*如果真系想用尼个优惠,真系要问清楚先好坐底*