2009-06-26 4 浏览
既然铺头名系手打乌冬,心想一定是ichiban,点知.................................首先叫咗个虾天妇罗乌冬(日式汤底)先讲汤底,唔知系咪我理解错,日式汤底(酱油),完全唔系食拉面那些汤底,好稀同埋真系有啲豉油味,至于乌冬非常一般,个天妇罗仲失望,炸得很差,食落去炸浆还炸浆,虾还虾,仲有食落去还有点肥腻的感觉,越食越唔想食.另外叫了个汁烧牛柳乌冬,这个仲搅笑,我老公食晒成碗天妇罗乌冬,我𠮶碗都未嚟,问个经理,个经理话厨房唔见咗张单,我地叫佢即刻做返,佢系个咪喥到厨房讲即出,竟然唔驶一分钟就出返个汁烧牛柳乌冬(蕃茄汤底)给我.牛柳水准参差,有啲很淋,有啲有根,带有点靱,个汁就真系好普通,食不出味道,反而最欣赏有啲椰菜,很爽口,蕃茄汤带有点酸,很开胃.整体上食物质素,名不符实,可幸是礼貌及服务能弥补点点.

整体上食物质素,名不符实,可幸是礼貌及服务能弥补点点.

2009-06-25