2024-05-09 111 浏览
去Moko睇戏前真系可以系到食饱先系正戏院旁边啱哂又或者可以睇戏前饮番杯咖啡或者食返个甜品前菜系白酒忌廉配蓝青口焗多士青口好香,每件都会有满满既白酒忌廉汁,所以每个青口都会有好香嘅白酒味,个多士劲脆,我去过白酒忌廉汁啱晒烧纽西兰羊扒伴烧汁好钟意食羊非常钟意食羊扒,羊扒唔会好苏外面煎到有小小脆,里面仍然好腍,唔会有so味当然唔少得佢地好出名既海胆带子忌廉汁蟹肉海胆意粉海胆好新鲜,仍然食到好鲜甜嘅味道,带子煎得好香外面脆脆地里面一啲都唔干,煎完嘅味道劲香然后仲会食到有蟹肉味,层次非常丰富,仲要劲Creamy 正最后当然唔少得疏乎厘啦今次试咗个期间限定款爆浆士多啤梨疏乎厘有新鲜嘅士多啤梨同朱古力碎,配咗好浓郁嘅士多啤梨酱,疏乎厘嘅口感真系冇得输,似有若无,个士多啤梨酱真系劲香
去Moko睇戏前真系可以系到食饱先

海胆带子忌廉汁蟹肉海胆意粉

最后当然唔少得疏乎厘啦
今次试咗个期间限定款
爆浆士多啤梨疏乎厘

• Sea Urchin & scallop Linguine