以木系为设计元素,望落去都几舒服,餐厅环境空间感够大,枱都算大张坐得舒服,光线好柔和⏰午市套餐 【炭烧鸡扒浓汤船面】💰$86套餐包括是日沙律🥗即磨咖啡或泰式季节茶,饮品方面我拣咗热嘅泰式季节茶,鸡扒同汤面系分开上,咁样嘅话鸡扒就唔会浸腍晒,鸡扒外皮都煎得够香够脆,而且都够大,肉嘅份量都多,另外全面方面个汤底都够浓郁,粉嘅份量啱啱好,成个餐都好够饱⏰午市套餐 【红咖喱和牛汉堡扒滑蛋盖饭】💰$89套餐包括是日沙律🥗即磨咖啡或泰式季节茶,呢个饮品我就拣咗冻嘅季节茶就要另外加$5,红咖喱辣,以我食开小辣嚟讲就偏辣,和牛汉堡size适中,烟烟韧韧都够肉味另外我再加配咗下面嘅嘢食+$25 泰式咖喱配薄饼个薄饼好脆,一块过都好大块,咖喱汁就唔辣嘅+$24 炭烧猪肉丸串烧猪肉丸一串就有四粒,一口嘅size食落好方便,个汁酸酸辣辣都做得唔错+$35 泰式单骨鸡翼鸡翼出奇地炸得好出色,好香脆,鸡翼嘅肉汁都保留到,点埋个泰式辣汁更加好食+$36 提拉米苏杯提拉米苏好creamy,咖啡味有但系唔系超浓𠮶种,做得好好因为唔会做到好湿,如果钟意食Tiramisu呢一杯系值得叫嘅

⏰午市套餐 【炭烧鸡扒浓汤船面】💰$86

⏰午市套餐 【红咖喱和牛汉堡扒滑蛋盖饭】💰$89

另外我再加配咗下面嘅嘢食
+$25 泰式咖喱配薄饼
个薄饼好脆,一块过都好大块,咖喱汁就唔辣嘅

+$24 炭烧猪肉丸串烧

+$35 泰式单骨鸡翼