2019-04-16
开心食甜品,唔开心都食甜品呢期压力大,靓靓闺蜜带左我去粒粒果甜品怒食减压❤靓靓店员见到我地带住阿桃,立即递上碗仔餐具,Kids friendly到不得了😍👏讲到明怒食,我地一口气叫左5个甜品🍨香芒之恋有拉花嘅特饮,影相打卡真系一流,再配上士多啤梨,好fresh呀🍨草莓窝夫阿桃指定点餐,最爱士多啤梨嘅佢,竟然走去丧食窝夫,原来外脆内软,再配上雪糕,冰火快感涌现,果然识食呀!🍨水果星球配西芒又系影相嘅甜品,啫喱包住唔同水果形成星球,好睇又好食,配上最佳配搭芒果汁西米,为呢道甜品加哂分!🍨牛奶小方香滑牛奶一口小品,出面配上椰丝,甜甜地,倾下偈一粒接一粒咁食,不经不觉就清碟🍨草莓芭菲一睇又知系阿桃钦点,士多啤梨系列,雪糕再淋上果酱,阿桃一边笑一边食,仲有d脆米片,加强口感食完真系劲满足,呢餐都只系$200左右,性价比真系好高❤最重要系果份开心同满足,我又叉满电喇!
呢期压力大,靓靓闺蜜带左我去粒粒果甜品怒食减压❤
讲到明怒食,我地一口气叫左5个甜品
🍨香芒之恋