2016-08-18 4827 浏览
同朋友庆祝生日, 佢地带我上山顶食大餐~~~~~好耐冇上过山顶了.. 上一次上山顶应该系小学既时候!!上到山顶...果然系游客圣地,好多人!! 仲好大雾..好檬..原来朋友带我黎阿甘虾餐厅 我地叫左美式秘制猪仔骨 ,牛排土豆泥串虾, 肉丸长通粉~~美式秘制猪仔骨个底㶶左,我地问侍应可唔可以换果个.. 佢换左俾我地.. (不过隔左几星期,朋友望返张单发现收多左美式秘制猪仔骨份既钱!! ) 不过我地都冇同追讨返,因为太迟发现,打电话去都冇意思,唯有下次CHECK清楚美式秘制猪仔骨味道几好, 牛排土豆泥串虾OK,肉丸长通粉OK ,不过唔算特别 仲ORDER左杯饮品, 送埋个闪光杯嫁!!! 岩哂我宜个大细路 侍应仲会问下我地问题, 我记得好似系问甘迺迪个女朋友/定老婆/情妇(唔记得左) 叫咩名, 我唔识答HAHA 所以冇免费饮品了 ><最后,灯熄了,侍应 把生日甜品给我~~佢地仲唱歌,跳舞~ 仲叫埋我跳~~ 好怕羞 HAHA食到好饱就搭车落山了
同朋友庆祝生日, 佢地带我上山顶食大餐~~~~~

好耐冇上过山顶了.. 上一次上山顶应该系小学既时候!!

原来朋友带我黎阿甘虾餐厅

我地叫左美式秘制猪仔骨 ,牛排土豆泥串虾, 肉丸长通粉~~

食到好饱就搭车落山了
2016-05-03