2016-11-16
平日一至五试过Set lunch,今天星期六谂唔到食乜所以去咗尖沙咀呢间楼上餐厅。12:30pm上到去只见门可罗雀,大概因为要叫a La Carte, 而价钱又不便宜的关系吧!百几二百蚊一个dish, 仲唔包饮品,呢个价钱响尖沙咀可以去酒店吃到更好的食物。算了,既然一场来到,为免令三个孩子失望,就试一次吧!我们order了Salmon pasta, baby backribs, 黑松露意大利饭同黑毛猪扒,份量很小,但因为有cheese sauce, 所以都勉强够饱,味道就ok啦,餐具有污渍,大部分座椅都多少有被猫抓过的痕迹……系就系可以坐耐D,最迟5:30pm交枱,仲提供埋一D旧旧哋嘅board game, 如大富翁,UNO, 车票之旅,层层叠……但香港人边有咁好闲情逸致同你坐咁耐!餐厅环境好一般,如果唔有两只可爱嘅肥猫,真系揾鬼嚟!埋单连加一盛惠$750,呢个价钱去附近Outback可以吃个更丰盛的lunch了!总括而言,如果无set lunch, 我唔会再帮衬呢间楼上餐厅 lu,我谂佢要反思吓自己嘅定位。那两只肥猫会响餐厅走来走去,既上椅又上枱,仲响你櫈底游走,所以有不少猫毛,有鼻
那两只肥猫会响餐厅走来走去,既上椅又上枱,仲响你櫈底游走,所以有不少猫毛,有鼻敏感的人请注意喔!
Baby Backribs
黑毛猪扒