餐厅: Homeland (荃灣廣場)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-11-15 0 浏览
呢间餐厅旺角都有分店,之前朋友食过话好味,于是我地今次就试下佢荃湾嘅分店。🍕Handmade Pizza Set $440呢个set好丰富, 里面包括:🍲黑松露牛肝菌蘑菇汤 x2热辣辣,味道浓郁,仲有个脆蒜蓉包配埋一齐食~🥗慢煮鸡胸胡麻沙律份量好多嘅沙律,沙律菜非常清爽,鸡胸肉嫩滑🥦 香浓芝士焗西兰花热辣辣嘅焗西兰花,唔怕太淋或太硬,软硬程度啱啱好,加埋芝士一齐食,健康又好味!🍕松露牛肝菌鸡肉芝士薄饼上菜时已经闻到浓浓嘅松露味,pizza够脆,牛肝菌同鸡肉嘅份量都非常足,加上浓郁的芝士拉丝,令人食指大动!我地仲跟餐分别加咗$17 同$19 要咗冻蜂蜜柚子茶同埋冻Cappuccino~🍰焦糖无花果伯爵茶奶盖芝士蛋糕(半件)$98呢个甜品嘅摆盘好靓,芝士蛋糕唔会太甜,配有无花果、果仁、士多啤梨同蓝莓等伴碟,食落去非常满足!呢间餐厅荃湾同埋旺角店都有早鸟优惠,星期一至五19:00 前离座即享八折优惠,好抵食!

🍕Handmade Pizza Set $440
呢个set好丰富, 里面包括:
🍲黑松露牛肝菌蘑菇汤 x2
黑松露牛肝菌蘑菇汤

热辣辣,味道浓郁,仲有个脆蒜蓉包配埋一齐食~

🥗慢煮鸡胸胡麻沙律
慢煮鸡胸胡麻沙律

份量好多嘅沙律,沙律菜非常清爽,鸡胸肉嫩滑

🥦 香浓芝士焗西兰花
香浓芝士焗西兰花

🍕松露牛肝菌鸡肉芝士薄饼
松露牛肝菌鸡肉芝士薄饼

冻Cappuccino

冻蜂蜜柚子茶

🍰焦糖无花果伯爵茶奶盖芝士蛋糕(半件)$98
焦糖无花果伯爵茶奶盖芝士蛋糕(半件)

2024-11-12
黑松露牛肝菌蘑菇汤
慢煮鸡胸胡麻沙律
香浓芝士焗西兰花
松露牛肝菌鸡肉芝士薄饼
冻Cappuccino
冻蜂蜜柚子茶
焦糖无花果伯爵茶奶盖芝士蛋糕(半件)