2023-01-16 155 浏览
依间好多foodie推介,有啲仲同一个ac推几次😀我系睇某个有100几K嘅foodie介绍,跟佢介绍嘅去买☠️最后我喺翻佢post到留言中伏,佢del我留言,话我讲嘅食评会有法律责任🙂依个都系我其中一个自己开ac嘅原因😌食𠮶日系母亲节,我买咗佢推介嘅蛏子皇、豆酱鸡、鳝球、避风塘炒蚬,仲有无介绍嘅炒蟹同炒蚌咁啦,总数$1200,都少贵🤏🏻外卖卖相唔好,无特别影〰️蛏子皇🤴🏼俾啲酱汁掩过哂佢本身嘅鲜味(我当佢新鲜咁计)一啲鲜味都无😮‍💨个foodie(下称F)话鲜甜🤷🏻‍♀️豆酱鸡🐔豆酱同鸡似分开咁,完全无入味,就咁食啲酱都无味😉F竟然话香浓🤣🤣🤣鳝球🐟都系个味同鳝分开嘅,feel到好多油,好重油溢味,仲要有几条塾底嘅西芹有臭味🤦🏻‍♀️避风塘炒蚬🦪最难食,得个辣字,完全唔香唔入味,两样嘢完全唔match,结果我嬲到dum咗💩蟹同蚌F无介绍我就唔多讲啦,但都系唔新鲜/好食嘅。咁样嘅食物质素F仲俾8.5/10分。可能个个人口味唔同啦,但del负皮依个行为真系唔可取,佢profile仲要写每个dm同留言都会亲自睇用心覆,笑了🤭𠮶日系买去男友屋企食,所以嬲上加嬲,买啲咁伏嘅嘢上去,好失礼🥲
依间好多foodie推介,有啲仲同一个ac推几次😀
依个都系我其中一个自己开ac嘅原因😌
外卖卖相唔好,无特别影〰️

蛏子皇🤴🏼
个foodie(下称F)话鲜甜🤷🏻‍♀️

豆酱鸡🐔
豆酱同鸡似分开咁,完全无入味,就咁食啲酱都无味😉
F竟然话香浓🤣🤣🤣

鳝球🐟