2022-06-27 205 浏览
🚩一杯朋友介绍如果我嚟元朗一定要食呢间日本嘢!今次就信下佢就过嚟食啦~一入到门口已经系好日式嘅装修,真系好似去咗日本咁,相信老板系装修𠮶阵都落咗好多心思~〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈特上刺身定食 $290套餐已经包括左前菜,白饭,汤,甜品,饮品,十分丰富🤤刺身足足有七款咁多,我最钟意就系食拖罗同埋剑鱼腩,处理得好好完全冇筋,而且油脂好丰富~仲要厚切嘅!白饭用嘅系珍珠米,煮到粒粒分明,系我好钟意嘅口感!佢嘅汤除咗有昆布之外仲落咗少少白菜,唔会得个死咸,好好饮!🌈特选刺身三款+和牛薄烧定食 $298呢个套餐嘅刺身就唔系好多,有三款~带子铺咗啲青柠喺面头,入口好香青柠味~佢哋嘅豉油唔系普通寿司舖嘅豉油,依间舖头嘅豉油系偏浓稠,入口多咗种甜味!不得不赞嘅系佢嘅和牛,真系日本和牛嚟㗎,油脂味超级重,入口即溶🥹而且卷到厚厚一块,啱啱好一啖嘅份量,咬落去啲油必晒出黎😆依据绝对系白饭杀手🧡佢哋嘅甜品系抹茶蕨饼,食依啲就会好惊佢痴痴晒牙,但依个完全唔会㖞!烟靭得来又好易咬,而且雪到冰冰凉凉,正哇~
🚩一杯
🌈特上刺身定食 $290