餐厅: 名昇餐廳
资讯:

2021-09-08 737 浏览
唔知点解,一睇碗面就知好食,食落比「红茶」仲好食👍今朝去完牛头角赛马会诊所睇完医生,就去咗附近食早餐,见到依间小店有位就冲左入去。依间嘅早餐去到11:30,晏少少起身后黎食都ok。依度嘅早餐好少选择,连麦皮都冇,所以我同Mcdull都系拣左出前一丁餐:沙牛面同五香肉丁面$35@ 出前一丁都系收依个价,抵。碗面一上枱,唔知点解,见到个样就知好食。我拿拿林影完相就食,哗,面质软硬,汤底偏咸,同我系屋企自己煮嘅不分上下,Amazing🤞沙嗲牛偏甜,汁少咸,啲肉仲好食过「红茶」,起码我真系会食落口,「红茶」嘅牛肉我系例牌会食净。炒蛋冇「红茶」咁咸,淡得黎都几滑,好食👍佢同「红茶」比,佢个餐只系配餐包,唔系牛油丹麦多士,可惜。下次经过附近我都会黎再食,值得翻兜。Mcmug综合评分:7/10,难得系茶记食到啱自己口味嘅沙牛面,值得翻兜!🐽🤤Mcdull 综合评分:7/10, 唔太油腻,几好
唔知点解,一睇碗面就知好食,食落比「红茶」仲好食👍

出前一丁都系收依个价,抵。

炒蛋冇「红茶」咁咸,淡得黎都几滑,好食👍
佢同「红茶」比,佢个餐只系配餐包,唔系牛油丹麦多士,可惜。

下次经过附近我都会黎再食,值得翻兜。

Mcdull 综合评分:7/10, 唔太油腻,几好