2022-06-14 625 浏览
之前朋友相约,星期日去大埔烧嘢食,对于我嚟讲,系怕麻烦攞东西,同埋远咗D,因为我唔系住附近,自从东铁开通到金钟,我都没有搭过,一于应约,到咗星期日我从屋企出发,去到金钟直去大埔墟,再坐20C绿色小巴汀角路鸿运烧烤煌!落咗车行入烧烤场,已经被海景和场景设施吸引住,真系心旷神怡,即刻攞手机出嚟影吓相,仲有只大笨象好似真嘅一样,有吊榄秋千,还有用花花草草堆砌成一个心形拱门,好多打卡位!阳光普照嘅日子,好适合影靓相。另外一边有孔雀有雌性同雄性,邻近还有四只大乌龟🐢欣赏完之后开始烧嘢食,食物有好多选择系自助式,牛扒 猪扒 鸡翼 制作得好入味,炭烧出嚟啲嘢真系好香,食都食多几只。再饮番几啖啤酒,对住个海景和海风吹过嚟,人生一乐也!咖喱鱿鱼🦑系我个人最欣赏,亦都系推荐encore嘅。鸿运烧烤煌,可以给我渡过(超好)的大半天,下次一定再嚟过。

另外一边有孔雀有雌性同雄性,邻近还有四只大乌龟🐢

咖喱鱿鱼🦑系我个人最欣赏,亦都系推荐encore嘅。

鸿运烧烤煌,可以给我渡过(超好)的大半天,下次一定再嚟过。