2012-07-19 28 浏览
平时系出面食牛阵,通常都要排一个钟头以上先有位!!!因为呢一间牛阵系将军澳既关系, 其实唔系好多人黎~ 7点几黎到. 等左5分钟就已经有位坐. 真系好正~~~牛阵既食物好就一定嫁喇~~今次叫左198一位既双并汤底, 有好少少既牛肉同猪肉可以食~~ 双并汤底叫左牛奶同埋辣汤底, 辣汤底上次都食过, 好味!!! 但系今次试呢个牛奶汤底就麻麻地. 因为食到一半, 牛奶就开始积聚.搞到个汤底一旧旧系面=..= 要花额外时间整走果的一旧旧牛奶!!下次黎...我会suggest 大家叫. 面豉/ 豉油/ 辣汤底比较出面果的任食打边炉. 呢度198既牛肉猪肉绝对系好食多多声我地两个人去食, 系2个钟头内系可以食到6碟, 我觉得都算系好抵喇除左系牛肉猪肉之外, 我最钟意既就系果的配料.蔬菜等等. 而我最最最钟意既就系蟹柳喇~~ 我食左好多呀!!呢一间仲有一个好处就系唔会有人系出面等位, 所以唔会有职员下下想赶你走咁既样, 我已经试过两次系呢一间系食多过90分钟都OK 既~ 呢度既职员仲好friendly, 好主动咁埋黎服务tim~ 今次都系可以坐耐的~ 我地仲食左好多雪榚同埋啫喱添!!真系好抵食!!
平时系出面食牛阵,通常都要排一个钟头以上先有位!!!

因为呢一间牛阵系将军澳既关系, 其实唔系好多人黎~

7点几黎到. 等左5分钟就已经有位坐. 真系好正~~~

牛阵既食物好就一定嫁喇~~

一个牛奶汤底,一个系辣味汤底
比较出面果的任食打边炉.

呢度198既牛肉猪肉绝对系好食多多声

198既牛肉都已经好好味!!
除左系牛肉猪肉之外, 我最钟意既就系果的配料.蔬菜等等.

而我最最最钟意既就系蟹柳喇~~ 我食左好多呀!!
我最钟意食既蟹柳

我已经试过两次系呢一间系食多过90分钟都OK 既~

呢度既职员仲好friendly, 好主动咁埋黎服务tim~

今次都系可以坐耐的~ 我地仲食左好多雪榚同埋啫喱添!!
仲有得食雪榚真系正到晕!!
真系好抵食!!! 绝对推介!!
2012-07-17
我最钟意食既蟹柳
一个牛奶汤底,一个系辣味汤底
198既牛肉都已经好好味!!
仲有得食雪榚真系正到晕!!
  • 牛肉
  • 猪肉