餐厅: 紅橋
资讯:

2018-03-10 302 浏览
店外有好人坐喺到等,意为要排队啦~🤔谂住入去登记排队,点知有位唔洗排。地方好人好迫,台系多数4位设计,如果两人就要坐埋一边喇~而我哋就唔洗搭台,但要面壁坐其中一个特别两坐位,位置真系好有限,如果肥少少嘅人士就要注意喇~坐呢个位真系有点困难㗎~😥餐牌上有啲Set,包咗餐汤、餐饱及饮品。而散叫都可以加12元都可有提供嘅~ Set一般都系八十几元起,但散叫就多点选择喇~ 🙄喺餐牌上无意中发现到个All Day Meal 只系五十几元,有忌廉浓汤蘑菇意粉、蒜蓉饱、黑松露炒蛋、鸡扒及饮品,所以就试吓喇~而另外就叫咗个Set dinner 北海道带子海虾伴香草罗勒酱烩意大利饭。味道方面,的确有点惊喜☄先讲汤意粉,意粉硬度适中,配合咗忌廉蘑菇汤,简直绝配啊~鸡扒亦炸得好好,鸡皮非常脆,而肉一点都唔干。😚蒜蓉饱烤得好美味,炒蛋加入黑松露,令到成个餐再添上几分香气~😏而另一个餐嘅餐汤及餐饱,都是一般食到的味道,未有什么特别,但北海道带子海虾伴香草罗勒酱烩意大利饭,就觉得好好味,饭呢软硬好适中,海虾同带子都煎得好好。😋可能冇预期过,行行吓揾嘢食,都有好收获,成餐饭一边食,一边不停讲好好味~💕好果唔介意搭台

可能冇预期过,行行吓揾嘢食,都有好收获,成餐饭一边食,一边不停讲好好味~💕好果唔介意搭台环境较迫嘅人士可以一试。🤗
2018-03-09
  • All Day Meal