2023-04-12
虽然有好多好评,但系见到冇最近嘅评论,去到舖头门口又见到佢中午卖紧一啲港式碟头饭,铺头入面又只有一个客人,成个感觉好似怪怪哋同伏伏地,有一刻犹疑到底要唔要入去食,跟住服务员出嚟冇hard sell但系有善咁样企喺我侧边,我问佢套餐嘅餐汤可唔可以改为嘢饮,佢话可以,咁我就决定试一试叫咗一个lamb kebab 配薯条,但系冇咗薯条,变咗炸薯角,个炸薯角出奇咁好味,系新鲜热辣炸起,一d都唔油,而且超级脆,热辣辣,应该系我食过最好食嘅炸薯角,顺带一提同连锁快餐店嘅当然系冇得比喇lamb kebab 都好大份好足料,成旧都有羊肉,唔系净系中间有,味道亦好好,酱汁亦都好足够,唯一美中不足就系羊肉比较多筋,但整体嚟讲系好味嘅我仲食唔晒打包左半旧其实呢间餐厅服务好,食物亦都好,所以真心想同大家分享,唔好因为经过个门面见到入面黑沉沉而唔畀机会佢,呢度系值得一试嘅
我仲食唔晒打包左半旧