2018-08-26 22 浏览
约了好久好久的兄弟餐终于约成左啦!人大个左各有各忙!难得日子久了兄弟感情亦不会变!今晚就同兄弟和他的老婆一起吃烧烤!第一round, 我们叫了牛油金针菇、原只茄子、烟鸭胸、鸭下巴、烧菠萝、芝士pizza和猪颈肉。由于我哋坐系门口位,隔离就是厨房,啲嘢食系即叫即烧,好鬼正!先讲牛油金菇,牛油味好浓,金茹完全冇痴底,条条都又白又滑又爽口!茄子烧到又淋又香,之后再encore!烧菠萝非常juicy, 各人口味不同,我朋友就赞不绝口,而我觉得亁身小小会好食啲!鸭胸肉爽甜可口,咬落啖啖肉!pizza亦都系好好食,皮焗到脆仲有生果馅添!第二round就叫左鸡肉串、鱿鱼筒、多春鱼etc 鸡肉亦都抵赞,加埋多烧烤汁同多蜜糖一齐食好好味!最后仲叫埋个香蕉巧克力,呢个都整到几靓嘅!对于两位食烧烤有啲讲究嘅朋友都大赞会再来的,我都食到好开心😃
2018-08-25