2018-08-09 769 浏览
今日喺钻石山 ,食完晚饭之后 ,经过crostini。 见到佢地啲蛋糕好靓好吸引 !好钟意食甜品嘅我哋就第一时间入去试下啦!喺佢甜品嘅橱窗里面睇咗好耐,每一款甜品都好想试添, 谂咗一阵咁最后就拣左士多啤梨mousse cake同埋dark chocolate mousse cake 。我地首先食个 dark chocolate mousse cake, 个卖相已经好靓 先试一啖朱古力 有 ,好浓厚嘅黑朱古力味道 ! 唔会太甜亦唔会苦涩。跟埋佢个蛋糕味道非常之好 :)呢个蛋糕四十几蚊, 唔会太大个,几啖就食晒了! 之后就食个士多啤梨mousse cake,哗呢个有惊喜㖞个士多啤梨味道非常出! 成个蛋糕都好滑同好香! 甜嘅味道刚刚好,唔会觉得溜。总括嚟讲 crostini 呢间嘅质素 都几高虽然佢价钱唔平,但系都值得嘅 佢另外水吧𠮶边可以畀你自己斟水又或者可以叫其他drinks或者咖啡. 一共八十几蚊两个人都ok 。好食嘅甜品会把你的晚餐画上完美嘅句号。 下次会再嚟

之后就食个士多啤梨mousse cake,哗呢个有惊喜㖞

好食嘅甜品会把你的晚餐画上完美嘅句号。 下次会再嚟
  • 士多啤梨moose cake