钟意食海鲜嘅我哋又黎食喇🍴~系尖沙咀嘅矶烧水产店 位置非常方便👍🏻日本居酒屋风格嘅装修 真系好有feel🇯🇵🌟焱丸活贝特盛🌟食材非常丰富-焱丸蟹噌甲罗烧🦀满满蟹膏味噌,加上蟹籽和鹌鹑蛋,咸香中带鲜味😋-鲍鱼非常新鲜✨放上炉仲郁架😂熟度刚刚好,质感好有弹性~-牡蛎🦪大大只好肥美,仲有好多汤汁💦-帆立贝好大只又好厚肉啊🩷-白贝🐚加上清酒更突显出本身鲜甜的味道,而且口感爽弹😋钟意食贝类嘅必点‼️乌贼矶烧🦑烧紧嘅时候香气四溢✨外层带焦香感,最重要口感唔会韧!加上烧汁,好惹味😋泡菜黑猪肉锅🥘天气开始转凉,食番个热辣辣嘅猪肉锅🥘猪肉份量好多🥓仲有菜、菇和豆腐做配菜,好丰富呀~加埋泡菜和辣酱,味道香浓但唔会过辣👍🏻苹果乳酸梳打🍎摆盘好有特色🤩调配比例刚好,味道唔会太甜👍🏻梅酒梳打🥃清香易入口😋女仔都啱饮最紧要全程都有职员负责烧🧑🏻‍🍳唔洗自己烧,唔怕会烧得唔好啦~餐厅抽风足够,食完唔会成身烧烤味✨当晚去,有另外两枱客人庆祝生日🎂餐厅会播生日歌🎶好有气氛啊🥳
钟意食海鲜嘅我哋又黎食喇🍴~
系尖沙咀嘅矶烧水产店 位置非常方便👍🏻
日本居酒屋风格嘅装修 真系好有feel🇯🇵

🌟焱丸活贝特盛🌟食材非常丰富

-焱丸蟹噌甲罗烧🦀

满满蟹膏味噌,加上蟹籽和鹌鹑蛋,咸香中带鲜味😋

-鲍鱼
非常新鲜✨放上炉仲郁架😂熟度刚刚好,质感好有弹性~

-牡蛎🦪
大大只好肥美,仲有好多汤汁💦

-帆立贝
好大只又好厚肉啊🩷

-白贝🐚

乌贼矶烧🦑
烧紧嘅时候香气四溢✨

外层带焦香感,最重要口感唔会韧!
加上烧汁,好惹味😋

泡菜黑猪肉锅🥘

苹果乳酸梳打🍎摆盘好有特色🤩调配比例刚好,味道唔会太甜👍🏻

梅酒梳打🥃清香易入口😋女仔都啱饮

• 焱丸活贝大盛