2024-04-13 25 浏览
复活节连假就梗系约朋友出街啦,想同朋友chill下relax下,就拣咗呢一间Cafe,贪佢可以慢慢坐,写意咁渡过一个下午😋🩵小食:鸡翼山$108真系鸡翼山,落枱果阵同朋友都忍吾住”哗”一声,单骨鸡翼炸到好香脆,仲有三个吾同味道既酱点鸡翼🥰🩵主食:黑松露忌廉杂菌鱿鱼墨鱼咀意大利饭$108本身我都好中意食Risotto,一上碟就闻到好香黑松露味,鱿鱼同墨鱼嘴都好爽口,而且份量好足,食落又吾会腻口🤭🩵主食:蒜香鲜茄蚬肉带子意粉$108鲜茄蚬肉带子意粉充满蒜香味,食落酸酸甜甜,意粉仲要劲多汁,非常开胃🤤🩵饮品:咸榛果交响曲-拿铁咖啡$58系一杯好香榛果味嘅拿铁咖啡,饮落香香甜甜,好中意😆🩵饮品:快乐坚果-拿铁咖啡$58朋友就点左坚果味拿铁咖啡,颜色都冲得好靓,打卡一流🫶🏻🌟值得一提系店主好nice,食完仲提供纸笔写祝福字句比有缘人睇,同埋可以写低愿望放入信箱📝

🩵小食:鸡翼山$108

🩵主食:黑松露忌廉杂菌鱿鱼墨鱼咀意大利饭$108

🩵主食:蒜香鲜茄蚬肉带子意粉$108

🩵饮品:咸榛果交响曲-拿铁咖啡$58
系一杯好香榛果味嘅拿铁咖啡,饮落香香甜甜,好中意😆

🩵饮品:快乐坚果-拿铁咖啡$58
朋友就点左坚果味拿铁咖啡,颜色都冲得好靓,打卡一流🫶🏻