2019-07-08 30 浏览
㖊日去isquare帮屋企人睇洗碗机,消委会近期评分高啲𠮶只。睇完都成7点,有啲肚饿,就系isquare揾间合眼缘嘅食晚饭。电器舖系5楼,我落去3楼行一圈,见到"金牌小龙"门口易拉架啲相几吸引,价钱合理,费事周围再揾,就行入去试吓。价钱合理,未到7点,已经有客人坐低食嘢。餐厅都几大,但系枱排得唔密,坐落几舒服。餐厅尾仲有啲卡座位,一班朋友倾下偈几好!估唔到都几多嘢食, 有包点、 面食、 云吞同小菜过百款。🔸️ 菜肉馄饨面菜肉馄饨共4只, 面质清爽有口, 唔会煮到林滋滋,分量一般。略嫌馄饨皮较厚, 建议改善搓薄啲, 应该会更好!🔸️ 红烧猪手红烧猪手价钱吸引,每份$16,但最少要叫两份, 都系$32啫。呢个猪手做得好食, 火喉足炆得够淋入味, 特别系猪皮部分好软滑,充满骨胶原! 食完两份都几饱, 冇办法再食甜品啦!伙记话今日个炉坏咗,所有煎炒嘅𩠌/点心都做唔到,唯有下次再嚟先试到生煎包,锅贴同埋豆沙锅饼啦!要赞下呢度啲伙记,做嘢勤快有礼貌,唔会见到个客落单少,就黑口黑面嘴藐藐, 咁先系服务嘛!

价钱合理,未到7点,已经有客人坐低食嘢。

餐厅都几大,但系枱排得唔密,坐落几舒服。

餐厅尾仲有啲卡座位,一班朋友倾下偈几好!

估唔到都几多嘢食, 有包点、 面食、 云吞同小菜过百款。

🔸️ 菜肉馄饨面
菜肉馄饨面

略嫌馄饨皮较厚, 建议改善搓薄啲, 应该会更好!

🔸️ 红烧猪手
食完两份都几饱, 冇办法再食甜品啦!

红烧猪手两份

红烧猪手两份