2019-06-23 2633 浏览
生日饭老公懒惊喜咁带我去三家村他知我钟意食海鲜🦞所以特登带我食呢间! 我老公话佢系早两三个月已经book咗位! 𠮶度都几偏僻下所以我哋揸车入去。不过林入门口之前有少少意外,老公喺门口整跌咗个生日蛋糕🎂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️我嬲到真系想喊! 所以黑口黑面咁入咗去! 侍应都好好人揾个偏僻嘅位置俾我哋! 其实入边系得10几张枱! 全部都系有人订了,今日早左揸车,所以入到去仲可以见到日落,𠮶度个景真系好靓,佢系一个全玻璃海景! 情侣睇日落影相一流! 到主菜啦我老公好豪爽咁叫了原只烧龙虾俾我食! 龙虾又大又juicy!是超级新鲜! 𠮶只龙虾系我老公亲自拣嘅! 然后又叫咗烧扇贝啦同埋带咗一啲鱼生刺身! 全部都好新鲜! 贵系贵得有价值! 我仲推介左身边啲朋友庆祝佢哋屋企人生日可以食! 全部朋友都好评! 最近见到有网红推介呢一间,我都有D惊下年食唔到他呢度的饮品好饮又好美,打卡一流!
生日饭老公懒惊喜咁带我去三家村
他知我钟意食海鲜🦞
所以特登带我食呢间!
我老公话佢系早两三个月已经book咗位!
𠮶度都几偏僻下所以我哋揸车入去。
不过林入门口之前有少少意外,
老公喺门口整跌咗个生日蛋糕🎂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
我嬲到真系想喊! 所以黑口黑面咁入咗去!

侍应都好好人揾个偏僻嘅位置俾我哋!

𠮶只龙虾系我老公亲自拣嘅!

最近见到有网红推介呢一间,我都有D惊下年食唔到

他呢度的饮品好饮又好美,打卡一流!