2023-10-25 392 浏览
日本南瓜焗海鲜饭 味道一般,个人觉得调味唔系咁夹.酸菜鱼  有个小火炉加热保温,卖相唔错,有额外汤汁供加添唔会煎干条鱼.鱼有两款选择,忘了是甚么.我自己本身唔钟意食酸菜鱼,同行一个话好食一个话一般. 面包焗咖喱软壳蟹软壳蟹份量十足.   咖喱汁份量充足,完全唔辣,调味惹味.   面包松软,配咖喱汁超好味.值得推介.泰式甜品大拼盘甜品大拼盘正中有芒果糯米饭.四周有千层糕,西米糕,椰青糕,糯米糍.芒果糯米饭,千层糕,西米糕正常一般泰式甜品味道.   呢度啲芒果糯米饭出名,不过可能食饱咗我唔觉有特别好食.椰青糕,糯米糍则有惊喜.   椰青糕清甜,好有椰青水味.   绿豆糯米糍外表唔吸引,起初我都唔睇好,但食落口感软糯,好味.
日本南瓜焗海鲜饭 味道一般,个人觉得调味唔系咁夹.

泰式甜品大拼盘
题外话/补充资料: 泰式风格装修,环境卫生. 员工服务态度都算唔错.
2023-09-29
用餐时段