餐厅: 華星冰室 (克街)
资讯:

2010-08-09 114 浏览
上尼睇完食评 睇落去好似几好 所以就约左屋企人去我地一行6个 去到要等位..因为要一次坐到6个人 要3张(木台) 所以要等耐少少服务态度无想像中咁差等大约7-8分钟到就有位喇一坐低 一望个menu 就知道要叫常餐叉烧意 炒蛋火腿多士 加埋野饮28蚊 好食还好食 但真系贵左少少5个大人 1个小朋友叫左5个常餐 加个奶油猪我叫左常餐转左通粉之后分左一半比小朋友系到食既野 同牛奶公司食既基本上一样好难怪我屋企人会将佢同牛奶公司作比较佢地大部份都觉得牛奶公司好食啲不过都同意服务态度比牛奶公司好好多因为大家都知牛奶公司当你食完之后会赶你走讲番食野果方面先个常餐尼得都几快 叫左大约1-2分钟就尼左(当然比起牛奶公司一定慢少少)一放低左..叉烧通粉..都算好味 但都重系未到牛奶公司既水准.到炒蛋火腿多士 火腿 一般 唔系好食得出有咩咁好味多士 真系几好食 可能我要求低 但我觉得好好食 面包好松化 牛油又够香炒蛋 尼到就系为左食依样 果然无令我失望 第一淡食落去好似好普通 但系食食下 唔知点解觉得好好味 再食又觉得好好味 真系值得一试 不过上果阵唔够热.奶油猪 我个人觉得都几好食 但系我屋企人就话普
上尼睇完食评 睇落去好似几好 所以就约左屋企人去

讲番食野果方面先
到炒蛋火腿多士 火腿 一般 唔系好食得出有咩咁好味
奶油猪 我个人觉得都几好食 但系我屋企人就话普通野尼
后尾未够饱再叫多左牛肉通 用清真牛肉..无咩特别.但都好味

总结:同牛奶公司d水准唔可以讲差好远 但重系未到果个水平 重有得改善
值得赞既系服务态度…服务态度系”快”餐尼讲都几好。
menu
叉烧通粉