2019-02-15
平时火锅都系一份份上碟,哩间火锅店大多数系一串串架,又几有趣过瘾仲要价钱唔贵,7点前入座都系$148加1,星期五六日加$10(2小时任食)串串自助吧里食物款式都算多,肉类较少,比较多系蔬菜类。饮品款式同数量都多呀,仲有啤酒饮。然后到个锅啦,汤底拣咗麻辣中辣,其实唔系太辣,不过都食落条脷几麻,几一串串食物放入去打边炉,真系好特别好吸引,一串串食落都好方便,唔洗用筷子🥢我觉得最好食系鸡肾,食咁十几串呀,好爽口弹牙,一D都唔老呀D肉麻辣鸡肉串就无咩辣味,腌制的味道都一般;蔬菜类同出面无咩特别,但食材新鲜既仲有剔剔落单纸叫咗一份份既食物,有牛肉真心好味,任食既质素黎讲确实系非常好,牛肉既厚度适中,肉质嫩口,一个字正,不过每次落单一碟份量好少(以上是每次落单的3人份量)然后沙白size好细粒,成粒BB砚咁🙈不过都新鲜,虾好搞笑系煮熟了咗上碟,每次落单每人得1只虾,份量比较少鸭红同平时食开无咩特别,是一般既感觉;鱼皮饺都普通正常最般食埋个雪糕同芒果布甸作完结,雪糕云呢拿味,都几好味;布甸无咩芒果味,一般般(芒果布甸因为赶住卖单无影相)埋单人均$173,2小时任食真心好抵,食足2小时无停过,可能系D
串串自助吧里食物款式都算多,肉类较少,比较多系蔬菜类。
饮品款式同数量都多呀,仲有啤酒饮。
鸭红同平时食开无咩特别,是一般既感觉;鱼皮饺都普通正常
埋单人均$173,2小时任食真心好抵,食足2小时无停过,可能系D份量少,但都上菜好快,食得好饱
不过间店既营业手法有D唔系咁好,仲有半小时时间食野,卖单先无问题,但又急住帮你熄火,明明仲有碟牛肉未滚,都熄咗火;明明仲食紧野都收咗你碟豉油好赶住想清枱比人咁,但重点无未食完同埋仲未够钟,希望店家老板睇到会改善下
同埋明明我地3个人6:54坐底咗,卖单时话入机既入座时间系7:00,个价钱差$10唔系问题,但咁样做生意唔多老实,结果同职员讲佢都当返我地食7点前入座减返$10(之前都试过去其他店食野,都遇过咁既情况)真心建议大家食野卖单要睇清楚收据
总结:职员态度都好友善,但做生意手法有小d问题,如果唔系职员好态度好服务,我实会好唔满意。
食物质素高,选择多,性价比高抵食饱肚,味道都好高质,但剔剔落单纸点既一份份食物就量较细份
备注:卫生麻麻地,见到职员会用返客人食过既串串竹签轻轻放入水里洗一下,马上拎上来入厨房,应该是重用竹签,感觉就好唔卫生