今次真系𝐆𝐆了🤭俾我发现到依间好味 • 足料够份量 • 亲民价既餐厅🍽️可能依一刻你会有个疑问🤔️咁正👍🏻点解我话𝐆𝐆了?🧐因为店家炸鸡🍗有劲多口味选择🤩我要食好多次先可以食得晒全个𝐌𝐞𝐧𝐮啰🤰🏻不过食饱先有气力减😌我都系食多𝟐件先啦😋~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪炸鸡 ($56/细 • 5件)即叫即炸,炸浆皮薄薄松脆💥鸡肉唔会炸到好干,仲系无骨啖啖肉😙而口味有成𝟏𝟓款选择,港式🇭🇰 • 泰式🇹🇭 • 美式🇺🇸 • 韩式🇰🇷..,有辣有唔辣,实拣到款岩自己🤗(𝐂𝐚𝐬𝐡𝐢𝐞𝐫落单枱张𝐌𝐞𝐧𝐮📖)有蓝点既系点酱款式,其他口味就系混合好。我外卖🥡怕酱汁令到鸡皮淋晒,所以我就拣左(点酱款)港式沙嗲🤎酱汁稠身 • 好浓郁,有早餐沙嗲牛感觉,够晒本地特式🇭🇰.▪烟熏黑椒牛肉饭 ($58)多数系沙律🥗 / 包类🍔先出现既烟熏牛肉,衬其他主食又得啫,不过当日太早,未有饭,感谢店家肯俾我转意粉🍝意粉加左蒜蓉炒过,劲香🧄牛肉份量🥩多到数唔到有几多片😳淡淡烟熏香,黑椒味好出,唔会好韧 • 有少少咬口,底仲有沙律菜🥗.▪烟熏鸭胸卷 ($52 / $67升级版)话左
今次真系𝐆𝐆了🤭
俾我发现到依间好味 • 足料够份量 • 亲民价既餐厅🍽️
可能依一刻你会有个疑问🤔️咁正👍🏻点解我话𝐆𝐆了?🧐
不过食饱先有气力减😌我都系食多𝟐件先啦😋

炸鸡 ($56/细 • 5件)
炸鸡  -  细
炸鸡  -  细

▪烟熏黑椒牛肉饭 ($58)
烟熏黑椒牛肉饭
烟熏黑椒牛肉饭

▪烟熏鸭胸卷 ($52 / $67升级版)
话左食饱先有气力减肥💪🏻拣左升级版(肉既份量𝐃𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞上🆙)
可自选酱汁 (𝟒款免费🆓 : 千岛酱🧡 • 墨西哥蕃茄酱🍅 • 青柠蒜香🧄 • 自家制沙律酱㊙️)或 可(加+$𝟏𝟓升级)牛油果酱🥑
拣左配🍋青柠蒜香汁🧄,酸酸地中和烟熏鸭胸🦆本身咸香味,卷内馅料仲有杂沙律菜 • 紫洋葱…食完𝐊𝐞𝐛𝐚𝐛🌯好饱肚。
烟熏鸭胸卷-升级版
烟熏鸭胸卷-升级版

▪小食套餐
包埋野饮(罐装汽水),最平既只系$18会唔会太超值?
▫️炸鱿鱼须($28 • 小食套餐)
▫️细地瓜球 ($18 • 小食套餐)
同样都系即炸,脆卜卜✨ 鱿鱼须🦑易咬,地瓜球🍠外层𝐐𝐐。
炸鱿鱼须
细地瓜球

🔺店家以外卖🥡为主,亦有𝟐个堂食座位🪑
🔺买满指定金额,会有免费外送服务🛵(*多人套餐不包括在内)
外卖自取