2021-09-13 749 浏览
CAFE! 系好多人食过都满意既西餐厅 经常会换餐牌 试到唔同既特色!我今次同大家介绍呢间西餐 有水准,食物又出色,连环境都系5星级蛋包饭套餐 包汤 ,茶,甜品 全SET先上一个餐汤,面包多士切条状烘过再加牛油面包前端放了花造型牛油忌廉浓汤,饮到成打蓉既蘑菇既creamy又好饮主菜 鲍鱼蛋包饭 摆碟都好特别 先将番茄炒成既酱放左碟上,再放用蛋皮包住既炒饭最后放一只鲍鱼食既时候自己捞汁决定要几多番茄酱 佢既酱系用新鲜番茄煮成,几乎都系蓉,酸爽清新开胃炒饭炒到粒粒分明爽口 入面仲有肉碎同蛋碎够口感 鲍鱼鲜味弹牙 用鸡汤煮过保留鲜味甜品系黑糖冬瓜寒天JELLY 口感如豆腐花咁滑溜,淡淡黑糖香气结尾系柠茶 够浓香5/F, Harbourfront Landmark, 11 Wan Hoi Street, Hung Hom平均消费$200评分8/10
蛋包饭套餐 包汤 ,茶,甜品 全SET
先上一个餐汤,面包多士切条状烘过再加牛油
面包前端放了花造型牛油
忌廉浓汤,饮到成打蓉既蘑菇既creamy又好饮
结尾系柠茶 够浓香

平均消费$200