2010-07-17 8 浏览
之前见Openrice小肥羊任食火㶽好多好评, 又见D食物都好似几0岩食咁, 所以就Print埋D优惠劵一于去荃湾店吃番餐啦! 去到就9点几钟, 食晚餐时段$98加茶芥加5蚊任饮加一, 入到去好多人呀~ 即刻叫个鸳鸯汤底, 清汤+麻辣! 一开始食既时候都冇乜野, 个麻辣底仲觉得好好味添, 但个汤愈食愈咸, 真系咸到要队番半罐汽水落肚! 好辛苦! 唔洗点豉油都得呀! 由于任食既关系, 所以都叫左好多野食 羊肉三宝丸 - 厘个好好味~ 特别系个羊肉丸, 劲有羊味~ 比起D羊片仲有羊味! 又弹牙~ 厘个一定要食ar!! 香草牛肋粒 - 十分淋, 唔会咬唔开, 亦有阵阵牛肉味! 虽然香草味少左D, 但都值得一试! 小羊排 - 有羊味, 大大旧, 半肥瘦, 味道唔错~ 蒙古特级肥牛 - 一向薄片系小肥羊既特色, 但牛肉太薄片令我唔知食紧D乜~ 冇乜牛肉味, 不过都过得去~ 内蒙A级羔羊肉 - 送既~ 劲大碟, 2个人点可能食得晒,..... 又系冇乜羊味! 不过送既就冇所谓啦! 五花腩片 - 好肥美~ 好味!其实我好欣赏佢每一碟都细细碟, 唔会好多, 咁就可以试多D野食, 不过食物都系

唔洗点豉油都得呀!

由于任食既关系, 所以都叫左好多野食

小羊排 - 有羊味, 大大旧, 半肥瘦, 味道唔错~

五花腩片 - 好肥美~ 好味!

其实我好欣赏佢每一碟都细细碟, 唔会好多, 咁就可以试多D野食, 不过食物都系普通, 同出面任食差不多, 可能因为冇加$30变豪华版既关系啦!
另外, 服务质素一般, 叫佢地罗Jar蔗水罗左劲耐, 最后要个经理罗过黎....
同埋真系唔满意个汤底真系好咸, 唔能够食咁咸既我真系想置我于死地!
立即食欲大减! 唉~
总括都ok啦!!
$125 (宵夜)
  • 羊肉丸