2024-04-21
呢间舖头由佢一开张一路有帮衬到而家,可惜佢做到5月12号就要暂别,唯有写一篇食评纪念下通常西餐都系今餐汤或者沙律,而彩虹煮意嘅沙律一啲都唔儿戏,呢个炸鱼沙律已经足以见到厨师嘅心机,炸鱼新鲜炸起,连埋啲酱汁真系好好食我哋嗌咗钻石蚬配酸包,钻石蚬真系好鲜好好味,而且只只都啖啖肉,酸包亦都系热上,直程就咁𢳂啖汁都觉得好好食另外要咗个刺身级比目鱼羽衣甘蓝烩饭从来未食过咁浓味嘅比目鱼,其实我本身唔食羽衣甘蓝,但系呢个饭真系煮得好香好香,个饭硬度啱啱好,又咬口出嚟又唔会太硬,又唔会被浓味既比目鱼抢味虽然我哋得两个人,但系真系好食到忍唔住嗌埋第三个餐,黄油鸡配杂菌意粉鸡系直程唔需要点任何酱汁已经又脆又香,如果杂菌意粉又系闻到将杂菌嘅味道完全带出呢度嘅厨师真系好有心机,好劲希望之后可以再喺其他地方食到呢位厨师嘅菜式!
另外要咗个刺身级比目鱼羽衣甘蓝烩饭
呢度嘅厨师真系好有心机,好劲
希望之后可以再喺其他地方食到呢位厨师嘅菜式!