2021-09-07 196 浏览
可能响平日下午茶时段揾食,幸好唔洗等位,我哋被安排坐嘅圆枱同隔离枱有啲距离,空间十足,非常之好。见到一份Menu(好似系期间限定之类)推介蟹肉意粉,因为比张相吸引就order咗,当然唔少得食店嘅signature pancake,小朋友一见到系咁话要食。 Pancake 真系好味,又唔甜唔腻,连cream都好食,令到一个只得几岁人仔可以一口气食咗两件同食哂啲生果,可想言之有几好味,系小朋友首选。蟹肉意粉都不错,忌廉汁都唔腻,唔会越食越滞,蟹肉有种海鲜甜,无咩雪味𠮶种。而黑松露薯条就失准,白色酱好似系sour cream定美乃滋之类但有啲油膱味,薯条本身好ok,因白色酱太多,最后食唔到有酱部分薯条,嘥咗。另外值得一赞服务不错,一见个杯冇水会好主动加