2008-08-24 1 浏览
朋友生日, 一行十几人黎到呢间森巴餐厅, 每人叫左个set, d set由$178至二百几蚊不等, 视乎你想食多d头盘类, 推介食品定系主菜, 我就拣左有两个头盘0既set... 汤 - 忌廉黑松露汤, 冇乜味芝士面包 - 好细个, 但味道都ok头盘1 - 磨菇酥皮盒, 个酥皮好脆, 呢个好好味头盘2 - 牛肉鸡串, 一片牛肉冇乜特别, 但个鸡肉串就几好味, 鸡肉唔鞋, 个汁又好味森巴推介 - 肉眼扒, 份量就少d (真系几细旧架!), 叫左7成熟, 唔鞋, 可以主菜 - 立鱼柳+带子, 鱼柳唔够厚, 煎完之后个皮又硬, 鱼肉又鞋, 唔得甜品 - 蓝莓芝士旦糕, 酸酸地, 但冇乜芝士味, 如果要求唔高都可以的饮品 - 普通0既咖啡或茶一个百几二百蚊0既餐有咁多野食, 我地十几个餐都冇话出漏野, 其实都唔要求太高0刺, 整体上我觉得唔错...同埋因为我地有朋友生日, 有礼物, 火焰雪山, 同帮我地整左张年历相, d个服务都几特别呀!

汤 - 忌廉黑松露汤, 冇乜味
芝士面包 - 好细个, 但味道都ok
头盘1 - 磨菇酥皮盒, 个酥皮好脆, 呢个好好味
饮品 - 普通0既咖啡或茶