2013-01-29
睇过OPEN RICE D食评, 见佢D霜降肥牛出名, 同D朋友试下.入到去, 一位4眼肥哥哥寸咀咁问, 几位啊? 食D乜啊? 饮D乜啊? 已经有D唔高兴~ 做到咁唔开心, 不如提早退休玩雀啦~叫左汽水一罐等埋D FRIEND, 到D FRIEND来到, 都冇比过茶或水我地. 打边炉冇水饮都系第一次, 冇法啦, 叫1 JAR野饮(好似系什么蔗水).叫左个霜降肥牛, 一D菜, 饺子, 肉丸, 栗米, 蟹柳个D野,试下个霜降肥牛, 味道一般, 只系唔系一D超冰鲜既肥牛, 只是软D, 不过又唔系真系D人讲到咁好食. 试肉丸, 好一般, 食左个黑椒肉丸, 得个辣字, 冇乜牛肉味.试鱼滑, 味道OK, 原来出名食肥牛既地方, 系食鱼滑先好味既~试饺子, 味道一般, 同出面D任食火锅一样, 但呢间唔系任食既~最精彩的是蟹柳, 谂住都冇乜野好食, 叫个蟹柳食下顶下肚, 买返来既野应唔会差得去边挂. 但一咬落去只觉得是一堆面粉. 清埋D菜, 栗米埋单, 盛惠每人$190. 呢个价钱, 应该可以去富临食我好少少, 加多少少可以去稻香打边炉了...算啦, 一班FRIEND食饭, 至在倾下偈. 不过比呢个价
算啦, 一班FRIEND食饭, 至在倾下偈. 不过比呢个价, 食D咁既野同接受D咁既服务, 真系唔值~