2016-03-25
呢间其实食左好多次 都觉得唔错 佢好野简 钟意点配搭都得 仲要好好食 中式糖水我觉得佢赢晒 点知琴日都中左伏 琴日叫左个新野就系图中呢碗以为好似蕃薯糖水既糖水 点知黎到一望点解个蕃薯系白色既 好古怪 再望一望 佢应冇比错 咁可我唔识野 就再试下啦 佢呢只蕃薯好似淮山既口感 爽口 好脆 同埋好痴林林 佢营养太丰富 口感完全唔系我谂个回事 虽然其他配料都好好食 百合好大块 好厚身 莲子都好林 唔会有苦涩味 个芝麻汤圆好多芝麻 好香 汤圆大大粒 好弹牙 不过因为个汤水系结挞挞 同埋好似甜左小小 食个个感觉好古怪 好核凸 最惨系想放弃既时候 个姐姐比张单黎 一望呢碗野成69蚊 贵到我吓左一跳 点都要食埋佢 真系灰爆 可能我唔识欣赏啦😭😭😭 见佢平时价钱都系3 4十蚊 冇留意到呢碗咁特色既贵咁多😫😫😫同埋我琴日可能太早黎 夜晚十一点到 好多人 d人讲野系要大叫 我仲要坐左楼上 又逼 又嘈 嘈到只耳仔好痛 好辛苦 平时要搭台都好似正常好多咁 真系惊鬼左 以后唔过12点都唔黎😔
可能我唔识欣赏啦😭😭😭