睇fb评语见有部份人都话果度d店员服务差,咁仲去买?梗系有佢过人之处嘛,我本人觉得你点对人,人点对你啫,我买左咁多次野都未试过有人对我无礼貌,相反地老板娘,太子女都非常友善!其他阿姐无心情同你吹水都好正常,果度话晒都热,大家返紧工又炒晒场,你叫人地点服侍你呀,真系攞黎讲!买完好闪啦,好食嘅野系要排队架啦,无耐性就返归嘛。我每次都买佢嘅担担面(即系上海挂面),真系又平又好食!1包$20,可以2个人分3餐食~我老公系上海仔,佢都话最好食系民丰!我就一定买虾籽面同鱼蓉面,煮起香到不得了,好食过红磡果间,而且更抵食。我自从试过民丰,就无再出去红磡买面lu。最值得一提系佢嘅韮菜饼,真系隔几条街都闻到香味(有图),韮菜肉馅爆多,皮薄多汁,但要小心热汤噢
  • 虾籽面
  • 鱼蓉面