2015-07-14 3680 浏览
呢间放题之前同朋友食过, 所以今次行完山,谂著再战最记得就系佢既抹茶雪糕, 同出面个D所谓既抹搽雪糕无得比, 不过唔知来源系边到, 因为见唔到有牌子名~~食放题, 刺身一定唔少得, 一坐低已经20,20,20 甘写落剌身张纸到(其实得两个人)不可不提系佢既虎虾刺身(其实唔肯定佢系唔系虎虾loll,灰色身,黑黑地既间条)另外佢D三文鱼都唔错, 肥美新鲜.... 叫左几转刺身, 开始有d济, 就叫左一客烧鸡翼, 因为上之同朋友黎食, 觉得唔错, 所以今次黎食,我都推荐食佢既烧鸡翼最后, 到甜品时间, 唔洗多讲, 更系选择抹茶味既正糕.....~~~好满足之余仲好饱~~~希望会再黎啦~~~ PS: 因为位置都几高, 同埋好多window位(唔识打个个字-.-) 所以如果拣坐window位既话, 可以望到少少尖沙咀既夜景
呢间放题之前同朋友食过, 所以今次行完山,谂著再战

另外佢D三文鱼都唔错, 肥美新鲜....

2015-07-11
  • 烧鸡翼