2020-06-17
出开旺角又想食拉面 又冇特别想食边间 记得之前黎过呢间见好多人排队 所以就冇食 咁今次就谂住早少少去啦 点知入面已经坐爆左 门口仲有两个人等梗位 咁唔紧要啦 应该等一阵就有位 本身间野都劲细间 应该得十几个座位 不过日本既好食拉面店多数都系细细间咁等左冇几耐 店员话好快有位 帮我地量左体温先 同埋买左野食 佢系门口摆部机系度俾我地自己拣野食 再用八达通俾钱 唔洗要店员落单个啲 几方便咁我就叫左个最普通既豚骨拉面 朋友就叫左个虾味豚骨拉面 好快两碗拉面就黎左 两款都好好食 豚肉唔会好硬 淋身既 啲面都岩岩好 好满意 但食食下发觉少左只温泉蛋 下次一定要加埋 同埋见到好多人都有叫饺子 下次再黎食一定会试 埋单都系100蚊一个人左右 正常既拉面价钱整体黎讲 食物质素唔错 员工服务好好 环境好有日本feel 细细间十几个位 值得一试