2005-04-27 6 浏览
紧法式甜品, 本身我们都嗜甜, 样样都有试, 不过就食完都唔记得佢d甜品系乜名, 只系觉得好好味, 食到好饱好满足咁走人, 连晚餐都唔驶食悭番呢~值得一提佢个tiramisu, 真系正到痺~ 仲有燕窝炖蛋, 虽然燕窝系少d, 但d蛋好滑又唔系太甜, 正~ new york cheese cake都唔错, 最衰个胃容量有限唔可以食多几件! 佢有咸点只得肠仔同鸡翼, 建议食到一半时吃点咸点中和番, 唔系就会甜到漏! 呢两款咸点佢都整得几好味架! 佢有好多cakes都系用朱古力做, 食食下你会混淆晒边款打边款, 只会觉得样样都差唔多....食食下个厨师哥哥会走左出黎即席整d唔知乜cream, 然后由侍应罗d好精致既芒果pancake出黎俾厨师加d cream落去, 然后就每人派一客, 我反而觉得个pancake好味过d cream, d cream有少少酒味麻麻地, 只系加左会觉得靓d啦~隔左一阵个厨师哥哥又走出黎啦, 呢次佢整火燄雪榚, 今次就要自己出去罗, 我们都食到好饱, 只系罗左一客雪榚三份食啦, 可能我唔钟意有酒味, 所以觉得面头d cream好苦仲有浸酒味~整体上我们都好满意,

整体上我们都好满意, 吃完仲有餐茶送, 加上我有free一位既餐券, 每人都系106蚊, 抵到烂~