2019-05-13
Weekend又同👳🏻♂️出黎觅食🤪。之前已经上网见到呢间既野食好吸引!终于有机会试啦yeahyeah!佢有室内同室外位,由于👳🏻♂️一早去左拎位所以我一去到佢已经坐咗系出面😂。𠮶阵系大约下昼1:30,都keep住有人黎等位,亦都有好多人自己一个人黎食😯。餐厅好细心摆咗把大风扇系出面,虽然今日好热但有个风扇喺度已经好大作用👍🏿餐巾都好靓🤪我叫左lemonade,👳🏻♂️叫左咖啡,一开始饮lemonade有少少酸,不过隔左阵啲冰溶左就岩岩好。我就叫左short beef rib ciabatta with chips,👳🏻♂️就叫左miso chicken Caesar。牛肉包好好食,牛肉size切得岩岩好,唔会太大块唔会太碎。入面仲有我最钟意嘅mayo同jalapeño🥺感动得快要哭哭~沙律我食左几啖,就普普通通,无乜特别。下次要再黎食其他野同再chill过😍
餐巾都好靓🤪
下次要再黎食其他野同再chill过😍