2024-09-01 133 浏览
本身谂住食鼎泰丰,等位嘅时候周围行吓经过见到啲嘢食选择几多同埋好多人等紧位,又有我最钟意嘅粥食 选择亦都好多所以谂住喺度排吓队都得!可能暑假关系都排咗半个钟呢个海蜇超级差!卖$92但系得超少嘅份量味道算正常,但系夹埋应该一个细饭碗都唔够叉烧包,反而系食到最后嗌 先叫做正常,因为前面𠮶啲太难食 但系个皮都唔松软本身好想食螺头炖汤, $105谂住佢足料啲,但系原来都令人失望,螺头食得出系下价质素都好青龙嘅,饮到底会觉得咸,不过真系好少材料,而且啲材料又唔系贵 酒楼嗌炖汤,而且系高级𠮶啲仲抵食㖭啊 人哋足料超多肠粉嘅肠皮都普通叫做合格呢个系我最想食嘅及第粥 但系竟然好差好差!个粥好淡味,猪润超级薄,而且有一个神奇嘅蛋口口感 好唔正常嘅口感😇好似咬落去好弹用啲力切断 感觉好奇异而且材料份量超小每样都系鼻屎咁大两件质素对返佢价钱,鸡几鲜味扎实口感,鱼肚都OK !不过好多油唔知点解 睇张相都睇到成层油🧐补充一句佢呢度啲点心基本上都系$50起,系高级餐厅买嘢价钱!食完之后计一计,其实佢仲贵过鼎泰丰,而佢份量同质素都比较少真系好难得食到咁差超级唔明白,点解呢间会咁多人等位?顺带一提,环境普通,如果唔系
所以谂住喺度排吓队都得!可能暑假关系都排咗半个钟
呢个海蜇超级差!卖$92但系得超少嘅份量
味道算正常,但系夹埋应该一个细饭碗都唔够
肠粉嘅肠皮都普通叫做合格

而且材料份量超小每样都系鼻屎咁大两件
真系好难得食到咁差

超级唔明白,点解呢间会咁多人等位?

顺带一提,环境普通,如果唔系坐卡位就会好挤迫同隔篱枱
而且呢度唔知点解系回音好大超嘈

服务质素都麻麻哋,饮茶系要问佢加水,唔会有一壶茶系枱面,而且佢系唔会帮你主动㗎,有阵时想揾人加都好难叫到人😇😇😇😇😇
等候时间
30 分钟 (堂食)
用餐时段