2008-04-13 174 浏览
敏&大头文食评<五>见到呢度咁多好评,专登黎试下星期六七点去到,叫o左semi-buffet。出到去salad bar见到海鲜冷盘度有好多冻虾,青口,但龙虾仔得两只。每样都拎o的返去试下,三样都好好食㖞。冻虾好甜,尤其是龙虾仔,好新鲜,连平时唔多钟意食龙虾仔既我地都觉得好好食。主菜方面叫o左一set猪柳扁意粉,一set猪骨扒配红酒苹果,两个都ok,份量唔多,食完都仲可以留肚试哂所有甜品。甜品有好多款,blueberry cheese cake好好食,西瓜都好甜。饮品蜜桃茶几好饮。美中不足系o的雪糕麻麻,朱古力雪糕里面有冰粒...七点钟拎完o个两只龙虾仔之后等到八点半都无再refill过喇,临走谂住问一问waiter会唔会再refill啦,佢真系即刻拎出黎㖞,虽然数量都系唔多,但真系好开心,呢餐食得好满足。埋单两个人total都系$250,咁既价钱黎讲食物款式唔算少,服务亦好,真系好抵。见到隔离台叫o左海鲜镬仔饭好足料,下次要试下
敏&大头文食评<五>

见到呢度咁多好评,专登黎试下

见到隔离台叫o左海鲜镬仔饭好足料,下次要试下