2009-02-17 67 浏览
今日朋友同我庆祝生日,知道呢度有K唱有K BUFFET食,突登拣呢个地方。佢0系个房仔入面放晒所有野食,就咁睇选择唔多,但其实佢热盘不停换款同添加,其实都几好。有鱼, 有菜, 有鸡有叉烧,有炒饭,有炒面,有青口,炒蚬,鸡亦,鸡槌,以上系热盘,当然仲有野未讲,但大致上系呢D啦!仲有沙律BAR, 当然我同意有些食家咁讲唔多掂,我都冇食佢既沙律,因为好唔吸引,但叫做俾食素既人有些选择嘛!仲有一个日本食品COUNTER, 可以点些日本烧物,例如黑椒牛柳粒,金菇牛肉卷,BB鸽,蒜蓉牛柳粒等,即炒,味道都几OK,我试左黑椒牛柳粒,好惹味!仲有刺身既,每次好似限拿两款加一件寿司........我见有人问拿多一款,真系好严谨,话唔得就唔得!跟住有朋友极度推介既碗仔翅,话超好味,食左几碗!我食左两款腐竹糖水,好味!甜品有好多款!当然冇话有边款特别好味,但叫做多选择,我个人觉得好满足!仲有即整PANCAKE,仲有雪糕,都真系算乜都有D啦!最紧要系佢呢个BUFFET只加33蚊,咁多野食,都系33蚊!梗系抵食啦!朋友话而家海啸价,所以好平!我地加埋一埋单位位113, 真系超抵!我好推介呀!呢度系食平野既好地方
最紧要系佢呢个BUFFET只加33蚊,咁多野食,都系33蚊!梗系抵食啦!朋友话而家海啸价,所以好平!我地加埋一埋单位位113, 真系超抵!我好推介呀!呢度系食平野既好地方,但当然要食好野,呢度就唔会适合喇!