2019-10-04 1031 浏览
之前揸车经过呢条街,见到有间自称「印度薄饼皇」,装修都干净整洁,一直被佢吸引著,你知啦,好多所谓正宗印度餐厅都感觉好污糟,见呢间四四正正,我就即管畀次机会佢😂 我自己一个食,叫左个行政set lunch, 逢星期一至五既平日先有,可以自选三款咖哩,包一杯饮品。食得出个咖哩胆系有分别,唔系清一式煲定一大煲,之后见order再加𩠌个种,味道好香浓,闻到就即刻想食。有些大商场good court 会有印度野食,见到都系印度人煮,但系同呢间相比,系「无!得!比!」咖哩角亦非常出色,内里薯蓉加左D香料,好香,辣度亦适中,好想食多只!薄饼亦真系值得称皇,有咬口,又香口,唔系一旧粉,亦食得出系自己搓既质素,好香面粉味。店内四四正正,亦充满印度装饰我会再返来食!大家都可以放心试试。
Set  lunch

店内四四正正,亦充满印度装饰

我会再返来食!大家都可以放心试试。
Set  lunch