之前经过呢到已经俾呢间餐厅吸引 于是星期六决定book呢度食饭 原来餐厅入面好大 装修好欧陆风西式餐厅 墙上面有好多不同嘅挂画同动物头装饰🐮🐴 感觉有少少似去左博物馆食饭 weekend系呢到同朋友食饭好有感觉🖤面包系送嘅 不过因为想食正餐所以冇试到 唔知味道如何😆😆😆两个人叫左一个千层意粉 半份小食拼盘🍽 同埋咖啡忌廉奶昔 想讲呢到食物份量真系超多🤟🏻 平时出去食西餐都会系一个主食加一个小食 通常岩岩好 但呢到食到一半多啲已经好饱🥴焗千层意粉都系一般嘅千层意粉🤔 食落又唔会话好大惊喜 中间一层好似夹左啲厚厚嘅芝士🧀 比较饱肚嘅感觉 只可以话不过不失 但份量真系好多小食拼盘有炸洋葱圈 芝士焗薯片 同鸡翼 鸡翼似系水牛城鸡翼微辣 洋葱圈炸得好松脆 芝士焗薯皮就冇咩特别🥔🤔比较有惊喜嘅系咖啡忌廉奶昔🧡🧡 不算太甜 成杯可以饮得都唔够喉晒🥰埋单每人$300左右💰 我感觉weekend系呢到食餐饭都是不错的👍🏻 Menu仲有好多其他肉食扒类汉堡包选择 食物种类都算多 不过唔知点解作为西餐厅居然冇Pizza🍕😅😅

面包系送嘅 不过因为想食正餐所以冇试到 唔知味道如何😆😆😆

2022-05-07