2010-07-20
行行下UNY比我发现到milk top既踪影,就过去揾下有无姜味雪糕.我地未行到过去,就已经比个好有heart既员工系到叫我地过去试下先,唔买都黎睇下咁话.未讲完就已经系到自动波咁系到毕雪糕比我地试,毕下毕下就差唔多已经试晕哂佢地咁多只味,连柜面无show到出黎个D佢都比我地试埋.而且试食既雪糕份量亦不小家,可以比你试得都几清楚下.个位员工全程热情招待,仲同我地有倾有讲,并强调试完唔买都无关系,绝对唔会好似珍姐咁迫你买野!!最后我地买左2个cone,一个姜味,一个系无show到出黎既曲奇姜味可以食得出真系有姜粒系入面,姜味清新,然而亦不会太多而觉得呛喉,食完仲醒脑提新,系消滞良品!!!!另外个个系呀妹既,无试到.但其实个人觉得红豆同特浓栗子都十分值得推介,可以一试再加上遇著呢D咁有heart系员工,买多既杯都唔俱啦!PS打呢篇咁短既食评居然可以用左1个钟!!!原因系打打下既时候不停自动同我esc哂所有野!!!究竟系我既问题,定系openrice既网有问题?
另外个个系呀妹既,无试到.
但其实个人觉得红豆同特浓栗子都十分值得推介,可以一试
再加上遇著呢D咁有heart系员工,买多既杯都唔俱啦!