2024-04-19
朋友今日带我黎呢间意大利菜。佢地嘅set都几抵,有1个Appetizers同1个main course都几抵食,同埋佢地d野都几大碟,性价比高。Insulation Caeserd沙律菜好新鲜,入面仲有烟肉片同芝士片,捞埋caeser沙律酱嘅生菜一齐食,好好味。Grilled US CAB Angus Rib Eye steak 8oz我要咗7成熟,完全冇overcook,食落牛味好重,好嫩,牛排面有少少焦香,食落好香,正。Antipasto Misto有我最钟意食嘅莎乐美肠同ham,cream cheese,仲有其他嘅沙律菜同配菜一齐食,好有意式风情。Diavola (Pepperoni)Pizza个手制pizza份量都几大个,个批底系薄批,有松脆口感,佢地d辣肉肠都唔错,几惹味,好正宗嘅意大利pizza。White Wine味道都几纯,配牛排都好matchMojito卖相好靓,金灿灿嘅颜色,有少少薄荷,有rum油加埋有汽嘅梳打,味道mix得好好。
Insulation Caeser
Antipasto Misto
Diavola (Pepperoni)Pizza
White Wine
味道都几纯,配牛排都好match
Mojito